Rakkaan ystäväni toinen puolisko täytti maagiset 30 vuotta ja pitihän sen kunniaksi tehdä täytekakku ja voileipäkakku sankarille yllätykseksi. Täytteeksi toivottiin jotain perinteistä, eikä muutenkaan kakun suhteen mitään toiveita ollut. Vähän piti kuitenkin koristelussa ottaa huomioon juuri rakennettu talo ja työpaikka.

Pohjana neljän munan sokerikakku, kostutukseen käytetty vaniljamaitoa.

Täytteeksi laitoin aimo kerroksen mansikkasurvosta ja diplomaattikreemiä (vaniljakreemiä+flora vispiä vaahdotettuna), jonka sekaan taisin hieman laittaa rouhittua valkosuklaata.

Kakun pinnalla flora vispi. Pinnan halusin sileäksi, mutta reunat näytti tällä kertaa kivalta noin huolittelemattomina -ihan kivaa vaihtelua pursotuksille.

Pritsaukset tummaa suklaata. Koristeet marsipaanista ja sokerimassasta, lisänä vähän keksimurua ja nonparellilajitelmasta ruohotupsuja. Rakentamista ja pihan sunnittelua silmälläpitäen halusin kakkuun vasaran, laudan, naulan ja kiviä. Koska miehillä on luontainen kiinnostus autoihin, laitoin autonrenkaan ja kolme sydäntä kuvastaa avovaimoa ja kaksostyttöjä. Viimeistelyyn käytetty sinistä Wiltonin glitteriä (jonka ois voinut jättää laittamatta, ei oikein näyttänyt hyvältä) ja helmäistä.

Lopuksi lisäsin kakun reunoille vielä suklaakiekkoja:

Onnea Toni!