Tänään oli iloisen haikea päivä, viimeinen Salaisen Leivontaystävän 7-ringin paketti löytyi postilaatikosta paljastuksineen. Kyllä sitä olikin jännitetty. Samalla se kuittaa ringin minun osaltani ja alkaa keskittyminen seuraavaan 8 -rinkiin jota itse Emoilen. Haikeaa, kun ei joka kuukausi saakaan jännitellä saapuvia paketteja itselleen, vaan muille :)

1247651496_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketissa oli:

-Sunnuntain kakku- ja muffinssimix (sitruuna)

-1pss leivinjauhetta

-1pss vaniljasokeria

-1pss kookoshiutaleita

-Fazerin salmiakkisuklaalevy

-Puuha Pete karkkirasia

-Äärettömän kaunis ja ihana sinikukallinen vihkonen reseptikäyttöön, johon parini olikin kirjoittanut muutaman todella herkullisenkuuloisen piirakkaohjeen

sekä kesäinen kortti paljastuksineen.

 

Kiitokset taas ihanasta paketista. Suklaa tuli tässä samalla kuvia koneelle latailtaessa jo syötyä, mutta karkkirasian säästin kyllä pojalle. Tuo vihkonen oli ihana ja reseptit tulevat varmasti kokeiluun. Itse en ole mikään kummoinen piirakanleipoja, mutta yritän kehittää itseäni myös sillä saralla jatkossa. Olen ollut vähän laiska kirjoittamaan mitään ohjeita itselleni ylös muualle kuin tänne blogiin, mutta nyt aion kyllä jatkaa tuota reseptienkeräilyä muuallekin kun tänne bittimaailmaan. Taikinamixistä keksin jotain herkullista kivaa, vaihteeksi helppoa leivontaa, säästän sen kyllä omiin tarpeisiin!

Salaisena Leivontaystävänäni 7-kierroksella toimi, loppuun asti minulle salaisuutena pysytellyt Emmalie Askartelua ja Leivontaa -blogista. Suuret kiitokset sinulle Merja kaikista ihanista lähetyksistä. Vähän yritin tehdä salapoliisityötä, mutta olit kyllä minua ovelampi... :)

***

Itse lähetin Sly7-ringin ajan paketteja blogittomalle Teijalle Helsinkiin. Pakettien kuvat löytyvät ringin blogista täältä.