Tämä voileipäkakku matkasi yhdessä tämän täytekakun kanssa 30v kakkukahvituksiin, jo aikapäiviä sitten...

1pkt Fazer ruispaahtoleipää

lähes pkt palokan perinneleipureiden täysjyvä ruisleipää

Kostutukseen: 5dl vesi+KNORR fond du chef vegetable

 

Täytteessä mm. palvikinkkua, creme fraishea, ruohosipuli tuorejuustoa, maustamatonta tuorejuustoa, kurkkusalaattia, italiansalaattia, majoneesia, juustoraastetta, mausteita ja leipämurua. Tarkka ohjekin jostain lappuselta löytynee, mutta sitä en tähän hätään löytänyt. Samantyyppisiä kakkuja tehty aikaisemminkin esim. tämä ja tämä. Kakkuun nyt voi laittaa soveltaen mistä itse pitää ja mitä kaapista löytyy. Tähän kakkuun oli toiveena kinkku ja kurkkusalaatti, joten siltä pohjalta sitten lähdettiin.

Kuorrutus:

1prk (200g) Valio Viola maustamatonta tuorejuustoa HYLA

1prk (150g) Valio creme fraishea HYLA

pippuria myllystä

½prk (100g) Valio Viola ruohosipuli tuorejuustoa  HYLA

Sekoita kaikki aineet keskenään ja levitä kakun pinnalla tasaiseksi kerrokseksi.

 

Koristeena:

tummia viinirypäleitä

salanova salaatinlehtiä

herneenversoja

leipäpala muotoonleikattuna

leipämurua

Onnea Toni ja toivottavasti tuli tuhottua!