Tämä voileipäkakku matkasi yhdessä tämän täytekakun kanssa 30v kakkukahvituksiin, jo aikapäiviä sitten...
1pkt Fazer ruispaahtoleipää
lähes pkt palokan perinneleipureiden täysjyvä ruisleipää
Kostutukseen: 5dl vesi+KNORR fond du chef vegetable
Täytteessä mm. palvikinkkua, creme fraishea, ruohosipuli tuorejuustoa, maustamatonta tuorejuustoa, kurkkusalaattia, italiansalaattia, majoneesia, juustoraastetta, mausteita ja leipämurua. Tarkka ohjekin jostain lappuselta löytynee, mutta sitä en tähän hätään löytänyt. Samantyyppisiä kakkuja tehty aikaisemminkin esim. tämä ja tämä. Kakkuun nyt voi laittaa soveltaen mistä itse pitää ja mitä kaapista löytyy. Tähän kakkuun oli toiveena kinkku ja kurkkusalaatti, joten siltä pohjalta sitten lähdettiin.
Kuorrutus:
1prk (200g) Valio Viola maustamatonta tuorejuustoa HYLA
1prk (150g) Valio creme fraishea HYLA
pippuria myllystä
½prk (100g) Valio Viola ruohosipuli tuorejuustoa HYLA
Sekoita kaikki aineet keskenään ja levitä kakun pinnalla tasaiseksi kerrokseksi.
Koristeena:
tummia viinirypäleitä
salanova salaatinlehtiä
herneenversoja
leipäpala muotoonleikattuna
leipämurua
Onnea Toni ja toivottavasti tuli tuhottua!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.