Rippijuhliin suolaiseksi tarjottavaksi matkasi kaksi isoa voileipäkakkua, tämä lämminsavulohesta tehty voileipäkakku ja toinen kinkkuvoileipäkakku.

Pohja:
1½ pkt ruispaahtoleipää
Kostutus:
n.5dl kasvislientä (vettä+KNORR fond du chef vegetable)
Täyte:
n.1kg lämminsavulohta
1prk maustettua tuorejuustoa (oman maun mukaan)
2prk creme fraishea
2prk kermaviiliä
1dl sinappikurkkusalaattia
2 porakkanaa raasteena
Tuoretta ruohosipulia
aromisuolaa
pippuria
sitruunan mehua
Majoneesia
Siisti kala ja yhdistä aineet. Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja mausta mielesi mukaan. Täytä kostutettujen leipäpalojen kanssa vuoronperään. Leipäkerroksia tuli tällä erää 3 ja täytettä näin ollen reilusti kahteen väliin.
Kuorrutus:
1prk maustamatonta tuorejuustoa
1prk ruohosipuli tuorejuustoa
1prk creme fraishea
aromisuolaa
pippuria
sitruunan mehua
Koristeena:
tomaattiruusu
kurkkulehdet
Herneenversojakuivattua sipulirouhetta
Samoihin juhliin matkasi lisäksi:
-Jalkapallokakku
-Mansikkakermakakku
-Kinkkuvoileipäkakku
-Herrasväen pikkuleipiä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.