Kanakakuksi ehdotin juhliin tätä omaan suosikkia, eli Pirkan reseptillä tehtyä texmex voileipäkakkua. Raakaa tomaattia ei saanut kakkuihin käyttää, joten visioin sitten ruusun tällä erää keltaisesta paprikasta.
Pohja:
½pkt ruispaahtoleipää
Kostutus:
½dl kasvisliemi (valkosipuli ja yrtit)
1dl vähälaktoosinen maito
Täyte 1:
250g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
öljyä
suolaa
mustapippuria
3/4prk salsaa (Tex Mexican chunky salsa mild)
½prk juustodippiä (Tex Mexican juustodippi)
1prk creme fraichea
Paista tilkassa öljyä kanasuikaleet kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä. Kuutio kana leikkuulaudalla ja yhdistä muiden täytteen aineiden kanssa. Sekoita tasaiseksi.
Täyte 2:
½prk guacamoledippiä
1 punainen paprika
Kuutio paprika. Laita täyteväliin ensin guacamoledippi ja ripottele pinnalle kuutioitu paprika.
Kokoa vuokaan: ensin leipäkerros, kostutus, kanatäyte, leipäkerros, kostutus, guacamoletäyte ja paprika, leipäkerros, kostutus, kanatäyte ja pinnalle kosteutettu leipäkerros. Näin ollen voileipäkakusta tulee samanlainen kuin edeltäjänsä: neljä leipäkerrosta ja täytettä kolmessa välissä.
Kuorrutus:
½prk guacamoledippiä
1prk ranskankermaa
Koristeena:
keltainen paprika
maissilastuja
herneenversoja
kurkkua
kuivattua sipulirouhetta
Tämän kakun kanssa samoihin juhliin matkasi myös kolmen juuston kasvisvoileipäkakku, perinteinen kinkkuvoileipäkakku ja tohtorinhattu -fantasiakakku.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.