Tein tilauksesta ristiäiskakun, jonka tekeminen olikin helppoa, koska tilaaja oli jo aikaisemmin Confetista tilannut kakkuun valmiin kakkukuvan. Kuva oli kaunis ja yksinkertainen vaaleanpunainen hyvin ristiäisiin sopiva kuva. Kuvat valmiista kakusta epäonnistuivat (niistä tuli osittain kellertäviä), koska viikonloppuna oli sateista ja sisällä hyvin pimeää. Toivottavasti näistä kuitenkin selvän saa...

1250687215_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana vaaleaa kääretorttupohjaa muotoon leikattuna. Tein kolme neljän munan kääretorttupohjaa ja siitä jäi hukkapaloja jonkin verran. Kostutukseen käytin vaniljamaitoa.

Täytteeksi toivottiin jotain rahkaista täytettä ja tuoreita mansikoita. Niinpä laitoin pohjalle vähän makeutta antamaan itse tekemääni mansikkahilloa ohuen kerroksen, sitten tuoreita mansikoita lohkottuna ja päälle rahkavaahtoseos (maitorahkaa ja flora vispiä vaahdotettuna, vain aavistus sokeria). Täytettä tuli kahteen kerrokseen.

Valmiin kakkukuvan laitoin kakun pinnalle jo edellisenä iltana. Sen käyttö oli helppoa, vaikka vähän jännittikin, että jääkö se kupruun. Kuvan alle laitoin kerroksen vaahdotettua flora vispiä.

1250687039_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristeeksi toivottiin vaaleanpunaisella kimalletomulla viimeistellyt kirjaimet (tytön koko nimi) ja saman sävyisiä liljoja. Ominpäin sitten kuvaan lisäsin vielä ristin ja muutaman pikkukukan. Koristeet liimasin kuvaan sokerikuorrutteella, joka ei ollut hyvä idea. Sokerikuorrute nimittäin suli kakkukuvan pinnalla ja siitä tuli "nestemäistä". Tämä oli ensimmäinen kakkuni valmiilla kakkukuvalla, joten jotain opittavaakin jäi. Ensi kerralla kokeilen syötävää elintarvikeliimaa koristeiden kiinnittämiseen. Toivottavasti se antaa paremman lopputuloksen. Valkosuklaa voisi toinen hyvä vaihtoehto. Harmittaa vietävästi, että nimi ei pysynyt kauniina kakun pinnalla.

1250687111_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reunapursotukset tein isolla korinpohjatylalla (kakusta tuli sen verran kookas, että muut pursotukset eivät olisi laatikkoon mahtuneetkaan). Päälle kiehkurat isolla tähtityllalla ja alareunaan tein vielä pientä poimutusta.

Onnea pienelle prinsessalle kauniista nimestä!