Tein viime viikonloppuna tilauksesta tämän vaaleanpunaisen ja hyvin herkän ristiäiskakun. Kerrankin onnistuin pitämään lopputuloksen suhteellisen yksinkertaisena. Toiveena oli, että päällinen olisi joko massaa/kreemiä, mutta ei missään tapauksessa kermavaahtoa. Tämmöinen siitä sitten syntyi.

Pohjana viiden munan sokerikakkupohja. Kostutukseen käytetty sokerivettä.

Täytteenä toiveesta valkosuklaa- ja vademamousse. Valkosuklaata lukuunottamatta täytteet tehty laktoosittomista tuotteista. Kakun pinnalla mansikan makuinen sokerikreemi, jonka päällä vaaleanpunainen marsipaani (valkoista marsipaania ja ruotsista ostettua mansikan makuista marsipaania sekaisin).

Marsipaani ei asettunut ihan ilman ryppyjä, joten niitä peittämässä on sitten koristeena alareunassa kuvionauha, sekä kukkia, joiden keskustaksi liimailin sokerihelmiä.  Kakun pinnalla koristeena sokerimassasta tehtyjä liljoja, marisipaanista tehty risti ja valkoisella pikeerillä pursotettu nimi.

Toivottavasti kakku maistui ja juhlat olivat onnistuneet!