Tämä kakku matkasi työpaikkamme kahvihuoneeseen juhlistamaan erään opettajan viimeistä työpäivää. Toiveena oli cappuccino täytteinen suklaakakku. Mielettömän ihana yhdistelmä!
Pohjana kolme levyä unelmakääretorttupohjaa (3 pellillistä, jotka hieman muotoonleikkasin). Pohjat kostutettu maitokahvilla.
Cappuccinotäyte:
1pss Blå Bandin cappuccinomoussea
3/4dl maitoa
2prk bulgarian jogurttia
1prk maustamatonta tuorejuustoa
2pss suklaa-cappuccino juomajauhetta
sokeria
2prk flora vispiä
6 liivatelehteä
tilkka kahvia
1,5 levyä pandan tummaa suklaata rouheena
Valmista caapuccinomousse pakkauksen ohjeen mukaan -Vatkaa cappuccinojauhe sähkövatkaimella maidon joukkoon ja laita jääkaappiin tekeytymään. Sekoita bulgarian jogurttien ja maustamattoman tuorejuuston joukkoon cappuccinojuomajauheet ja sokeria oman maun mukaan. Vaahdota flora vispi ja laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Lisää cappuccinoseos kemavaahdon joukkoon. Purista liivatelehden kuiviksi ja liota liivatteet kuuman kahvin sekaan, kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen cappuccinotäytteen joukkoon. Rouhi suklaa ja kääntele täytteen joukkoon.
Päällä maitosuklaaganache (levyä fazerin sinistä ja 60g tummaa suklaata, lämmitetyn kuohukerman joukkoon) ja reunoilla flora vispi pursotukset.
Orvokit tehty tummasta ja valkoisesta suklaasta silikonimuotin avulla. Kukat viimeistelty kimallejauheilla. Pinnalla koristeena valkosuklaa pritsauksia, helmiäisiä ja rakeita, sekä valkosuklaasta tehtyjä lehtiä.
Suklaakakku on kyllä ehdoton suosikkini ja tämä täyte toimi kyllä suklaan kanssa loistavasti!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.