Ja koska työpaikkakin tuli, piti leipoa sen kunniaksi taas kakku. Kyllä onni vaan potkaisi, kun kaksi viikkoa valmistumisen jälkeen soi puhelin ja kysyivät kiinnostaisiko minua tulla vanhaan paikkaan töihin (jossa olin ennen poikani syntymää 2v töissä) -ja tottahan minua nyt kiinnosti. Myöhemmin samalla viikolla sain toisenkin työtarjouksen. Koulutuksesta vissiin oli jotain hyötyäkin sitten (yhdessä aikaisemman työkokemuksen).

Päätin tehdä tuorejuustokakun -suklaisen sellaisen. Yllättävää sinäänsä.Pohja:
1pkt (175g) domino keksejä
0,5 pkt  (200g) digestive keksejä
100g margariinia

Täyte:
2,5dl flora vanillaa
1pkt maustamatonta tuorejuustoa
200g fazerin sinistä
2 pätkistä
4 liivatelehteä
tilkka vettä
ripaus vaniljasokeria

Koristeluun:
kaakaojauhetta
pätkiksiä

Murskaa keksit koneella tai käsin pieneksi muruksi. Sulata margariini ja kaada se keksimurujen joukkoon. Painele keksit irtopohjaisen vuoan pohjalle, jonka olet vuorannut leivinpaperilla. Laita pohja jääkaappiin ja tee sillävälin täyte.

Sulata suklaat ja anna jäähtyä vähän aikaa. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vispaa flora vanilla kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahdon joukkoon maustamaton tuorejuusto -johon voi listätä ripauksen vaniljasokeria ja sulatettu suklaa. Puristele liivatelehdistä vesi pois ja loita ne pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä. Lisää liivatteet ohuena nauhana vaahtoon, kokoajan sekoittaen. Kaada vaahto pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin hyytymään. Anna hyytyä 2-4 tuntia tai seuraavaan päivään.

Koristele kaakaojauheella ja pätkishipuilla.Tätä kakkua siis nautittiin sen jälkeen kun olin kirjoittanut virallisen työsopimuksen. Yksi pala todellakin riitti. Oli makeaa.