Löysin Marielta aivan ihanan reseptin Valkosuklaa-mustikka muffinsseihin, jota sitten oli tarkoitus kokeilla. Vaan eipä mene asiat niin, kuin olisi suunnitellut. Kakkuprojektin jälkeen munia olikin jäljellä vain yksi, joten jätin tuon reseptin sitten toteuttavaksi hamaan tulevaisuuteen ja tähän laitoin kaikkea vähän mutu-tuntumalla mitä kaapista löytyi...
Mustikka-valkosuklaa muffinssit, 12kpl isoja
150g margariinia
1½dl sokeria
1 kananmuna
2rkl rahkaa
4½dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
ripaus vaniljasokeria
1dl maitoa
150g Kalev mustikka-valkosuklaata rouhittuna
2dl jäisiä mustikoita
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleksi. Lisää joukkoon muna, sekä rahka ja sekoita tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne seokseen vuoronperään nesteen kanssa. Lisää lopuksi rouhittu valkosuklaa ja mustikat. Jaa muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15-25 minuuttia.
Muffinsseista tuli todella kuohkeita ja pehmeitä. Hyvin makeita kylläkin, valkosuklaan ansiosta. Koristeluun käytin vielä sulaa ja rouhittua valkosuklaata.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.