Pienen tytön ristiäisiin matkasi myös tämä isompi kakku. Lisäksi tein juhliin allergiakakun, joka löytyy blogistani täältä. Tässä se virallinen kakku (nimi ei ole vinossa, mutta kuva on). On se ehkä vähän esikuvansa näköinen.

1248726075_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana viiden munan sokerikakkupohja. Kostutukseen käytin vaniljamaitoa.

Täytteenä samat kuin pienemmässäkin kakussa, eli tuoreita mansikoita ja rahkavaahtoa (reilu litra mansikoita, 2prk flora vispiä ja 1prk maitorahkaa). Mansikoiden alle sipaisin ohuesti mansikkahilloa.

Kakun pinnalla on mansikkakreemi (mansikkatomusokeria ja laktoositonta margariinia) ja vaaleanpunaiseksi järjätty marsipaanikiekko. Kakun pinnalla olevat kirjaimet on pursotettu pikeeristä ja suihkutettu helmiäisellä.

1248726181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotukset flora vispiä, jonka joukkoon lisäsin vähän maitorahkaa ja vaniljakreemijauhetta jämäköittämään vaahtoa.

Koristeena muutama sokerimassasta tehty kukkanen. Kukat viimeistelty vaaleanpunaisella ja valkoisella helmiäisellä. Keskustana sokerihelmiä. Sokerihelmiä myös kakun pinnalla.

Tähän ja pienempään kakkuun tein myös ristit, jotka kuitenkin unohdin laittaa kakkuun. Niinpä annoin ne sitten mukaan muutamien ylimääräsiten kukkien kanssa (samanlaisia, kun itse kakuissa. Niitä voi halutessaan laittaa sitten muihin tarjottaviin koristeeksi).

Onnittelut kauniista nimestä suloiselle tytölle ja kiva, että kakut oli maistuneet ja riittäneet juhlaväelle!