Tein lokakuun loppupuolella tilauksesta pienen pojan syntymäpäiville tämän Spideman täytekakun ja cappuccino täytekakun aikuiseen makuun. Kakkuun tulevasta maalauksesta en huomannut erikseen ottaa kuvaa, mutta tässähän se samalla tulee esille. Kuvat epäonnistuivat huonon valon takia ja ovat siksi vähän heijastavia. Pahoittelut siitä.

Pohjana kolmen munan sokerikakkupohja. Kostutukseen käytetty vaniljamaitoa.

Täytteenä toiveesta diplomaattikreemi (vaniljakastiketta ja flora vispiä), mansikkasurvosta, banaania ja persikkaa. Laitoin pohjan päälle mansikkasurvoksen ja sen pinnalle banaaniviipaleet. Viipaleiden päälle vähän sitruunamehua, tummumisen estämiseksi. Sitten diplomaattikreemi ja persikkapalat. Toiseen väliin täytteet samassa järjestyksessä. Tällä kertaa täytteestä tuli aika löysää ja valmis kakku ei meinannut seuraavana päivänäkään oikein pitää kutiaan.

Pinnalla sokerikreemi, koska kakkuun ei kermapursotuksia haluttu. Kreemiä piti laittaa vähän toivottua enemmän, jotta kakku pysyisi hyvin kasassa. Kreemi värjätty sinisellä elintarvikevärillä. Pinnalla marsipaanille maalattu spiderman ja marsipaanista muotoiltu hämähäkki. Nimi ja ikä suihkutettu sinisellä helmiäisellä.

Kakun reunoilla siniset koristegeelillä tehdyt valumat. Loput kreemit pursotettu kakun alareunaan.

Onnea Jani ja toivottavasti kakku kelpasi!