Tein tuttavalle pyynnöstä tämän pienen suklaisen kakun. Toiveena oli suklaata ja joko pätkis- tai cappuccinomousse, päädyin lopulta jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
Pohjana kahden munan suklainen sokerikakkupohja. Halkaisija n. 20cm. Kostutettu maitokahvilla.
Cappuccinomousse:
½prk jogurtti hyydykejauhetta (Ullan Unelma)
½dl kahvia, tilkka vettä
1prk flora vispiä
1dl kuohukermaa
1pss cappuccino juomajauhetta
1pss suklaista cappuccino juomajauhetta
½levyä tummaa suklaata rouheena
ripaus sokeria
Sekoita juomajauheet jogurtti hyydykejauheeseen. Lisää vesitilkkaan ja kahviin jogurtti hyydykejauhe. Vatkaa flora vispi ja kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon cappuccinoseos. Rouhi suklaa ja kääntele se varovasti vaahdon joukkoon. Lisää sokeria makusi mukaan.
Kuorrutus:
2/3levyä fazerin sinistä
40g tummaa suklaata
1dl kuohukermaa
Kuumenna maito ja lisää suklaat paloina joukkoon. Anna sulaa ja sekoita tasaiseksi. Laita kylmään ja vaahdota kuohkeaksi. Levitä lastalla tai spatulalla kakun pinnalle ja reunoille. Koristele.
Koristeena flora vispi purostukset (taittamassa muuten makeaa päällistä), tummasta suklaasta tehdyt koristeet, suklaakahvipapuja ja magic sparklesseja.
Onnea sankarille ja toivottavasti kakku maistui!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.