Kakusta haluttiin suklainen, muutoin ei toiveita ollut. Itse pääsin valitsemaan hahmon kakkuun, maalattu kakkukuva on ollut jo aikaisemmin blogissani esillä täällä. Mitään visiota kakusta minulla ei ollut, mutta tämmönen suht simppeli oli kuitenkin joku ajatus...

Pohjana viiden munan suklainen kakkupohja, kostutukseen käytetty kaakaota.

Täytteenä toiveesta pätkismousse.

 

Pätkismousse:

1½prk flora vispiä

1prk maustamatonta tuorejuustoa

1pss pätkis mini bites

100g maitosuklaata

4 liivatetta

tilkka vettä

Sulata suklaat, sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon maustamaton tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja liota kuivaksi puristetut liivatelehdet nesteeseen. Lisää liivateos ohuena nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen. Lisää viimeisena suklaat ja sekoita tasaiseksi. Leikkaa kakku kolmeen osaan, kostuta ja täytä.

Kuva maalattu elintarvikeväreillä valmiille vaahtokarkkitaikinalle. Kuvan alla sokerikreemi. Reunoilla flora vispi pursotukset, joista osa maustettu kaakaolla. Halusin, että koiran valkoinen ja ruskea väri toistuu myös pursotuksissa.

Koristeena vaahtokarkkimassasta ympyrät, jotka tomuttelin kimaltavalla vaalenapunaisella tomuvärillä ja kirjaimet tehty mustalla elintarviketussilla. Koiralle lisäsin rusetin (tehty silikonimuotilla) ja korvanpieleen kukkasen. Molemmissa koristeissa samaa vaaleanpunaista tomuväriä ja kukan keskustana sokerihelmi.

Onnea Janna ja toivottavasti kakku oli mieleinen ja maistuva!

Olen aikaisemmin tehnyt tämän, tämän, tämän, tämän, tämän ja tämän Littlest PetShop -aiheisen täytekakun.