Olin luvannut tehdä kakkua työpaikan vaihdoksesta johtuen, mutta valitettavasti jouduin lykkäämään projektia milloin mistäkin syystä. Viimein sain kakun aikaiseksi. Koristeluun ei aikaa ollut, joten tämä ei ole mikään erityisen kaunis.

Välissä rahkainen mansikkamousse ja rakainen suklaamousse (tehty Brunbergin tummaaseen suklaaseen, joka siis on laktoositon). Valitsin tähän nimenomaan laktoosittoman rahkan, koska se oli täysin laktoositon. Tuorejuustossa näytti olevan 0,1% laktoosia, vaikka olikin muka laktoositon.

Päällä pursotuksen laktoosittomasta vispikermasta ja vaahtoa jykevöitetty vähän laktoosittomalla maitorahkalla.

Koristeena pieniä helmiäisiä, sinistä koristelugeeliä ja varastoista kukkia ja lehtiä. Mitään visiota ei koristeluun suhteen ollut, joten aikamoinen sekasoppa tästä tuli.

Ajatus oli kuitenkin kaikista tärkein ja etenkin suklaamousse oli ihanaa!