Isänpäiväksi tuli tehty usemapi kakku, jotka ovat odottaa päivittämistä blogiin. Kakkusuma on nyt noin kaksi viikkoa jäljessä, mutta yritän laittaa tänne aina muutaman kerrallaan, kun aika vaan antaa myöden. Tämä matkasi tuttavalleni tilauksesta Isänpäiväkakuksi. Toiveena oli jotain samantyylistä kuin tässä ja tässä kakussa, mutta koristeeksi haluttiin jotain vaaleanpunaista. Joskus aivot lyö tyhjää, eikä oikein ideoita synny. Tällä kertaa kävi juuri näin...

Pohjana viiden munan tuhti ja suklainen kakkupohja, johon laitoin tummaa suklaata aika reippaasti. Kakusta jäi aika matala, koska siitä suklaan takia tuli suhteellisen kostea. Kostutettu maitokahvilla.

Täytteenä cappuccinomousse, jonka ohje löytyy esim. täältä (tähän isompaan kakkuun tein täytteenkin vähän suurennettuna). Kakun pinnalla vaahdotettu suklaacanaghe ja valkosuklaasta tehtyjä koristeita, vaaleanpunaisia sokerikuulia sekä sydän "strösseleitä". Vaaleanpunaiset sydämet tomuvärillä värjättyä valkosuklaata. Sydämet tehty Wiltonin suklaamuotilla. Alareunassa flora vispi pursotukset.

Onnea Isälle ja toivottavasti kakku maistui!