Lauantaina vietin syntymäpäiviäni, olin kutsunut kavereita meille. Tarkoituksena oli syödä ja juoda hyvin, sekä pelata pelejä. Hauskaa meillä olikin ja ystävät olivat muistaneet minua mitä ihanimmilla lahjoilla.

Tarjolla oli joulutorttuja ja viinereitä. Tein nuo viinerit ihan torttutaikinasta, toiselle puolelle laitoin vaniljakreemiä ja toiselle puolelle vadelmamarmeladia. Koristeeksi vähän raesokeria. Oli muuten kiva vaihtoehto joulutortuille -koska itse en suuresti välitä luumusta.

1119911.jpg

Lisäksi tietenkin patonkia ja erilaisia levitteitä -nämä siis salaattien kaveriksi. Päätin tehdä lopulta kahta erilaista salaattia. Kana- ja tonnikalasalaattia, ne ovat helpot, mutta myös vähän ruokaisammat vaihtoehdot.

1119907.jpg

Kanasalaatti:

400g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
0,5 pkt eli 250g raision kaurasimpukkapastaa
1pss herne-maissi-paprikaa
1,5 prk ananasta paloina
150g edamia paloina
1 tuubi pirkan kevyt-majoneesia
1rkl currya
ripaus suolaa


Tonnikalasalaatti:

2prk tonnikalaa paloina öljyssä
4dl riisiä
2pss herne-maissi-paprikaa
3 suolakurkkua
puolikas kurkku
kerä jäävuorisalaattia

Lisäksi tietenkin kakkua. Päätin tehdä tuorejuustokakun -aluksi olin niin suunniteelut tekeväni sen after eight -karkeista, mutta lisäksi siihen tulikin myös vaniljainen vadelmakerros. Hyvää se silti oli.

1119905.jpg

Äidilläni on loistava maku kukkien suhteen, siksi on pakko lisätä tänne loppuun kuva kimpusta, jonka vanhempani toivat tulleessaan kahvittelemaan -mainitsinko jo, että rakastan sinistä ja valkoista?

1119951.jpg

Illan mittaan nautittiin myös kaveriporukalla sipsiä, dippiä ja konvehteja -unohtamatta tietenkään lukuisia drinkkejä (blenderi on kyllä sitten loistava keksintö). Tuli pelattua buzz-visailuja moneen kertaan...
Kiitos ihanille ystävilleni, mukavasta illasta! Oli kivaa!