Leivontatarvikeliike Confetti järjesti liikkeen facebook -yhteisössä Juhannuskilpailun -Mikä on sinun Juhannuksen  jälkiruokaherkku?

Osallistuin arvontaan kommentillani:

Kyllä meillä Juhannuksena nautitaan ehdottomasti raparperin ja mansikan yhteisestä liitosta. Vielä visio tämän vuoden kakkuun ei ole selvillä, mutta ajatuksia ja ideoita riittää :)

Ja suureksi yllätykseksi voitin koko kilpailun. Jälleen oli palkintokorin toimitus salaman nopeaa. Sillä jo eilen oli oven takana postimies ja tämän näköinen laatikko:

Olo oli kuin lapsella jouluaamuna, sillä sisältöähän en etukäteen tiennyt. Confetti ilmoitti palkinnon olevan vähintään 100 arvoinen kesäkori. Ja tämmöinen ihanuus sieltä sitten paljastui:

Palkintokorissa oli:

-Wilton Comfort Grip päivänkakkara -muotti

-Wilton Comfort Grip perhonen -muotti

-Wilton keltainen värisokeri

-Wilton punainen värisokeri

-purkki kondensoitua maitoa

-Muffinien koristepaperit, valkoinen kukka

-Mansikka muffinivuoat

-Kirsikka muffinivuoat

-Nordic Ware kukkaset -vuoka

-IHR lautasliinat, kesäiset marjat

-Lovely Kitchen leivinliina, leivostarjotin

Erittäinen runsas ja ihanan kesäinen paketti. Lisäksi kori sisälsi suurimmaksi osaksi tuotteita, joita en entuudestaan omista -vain tuollainen keltainen värisokeri minulla entiidestaan oli, mutta kuluuhan sitä toki käytössäkin, joten tarpeeseen tulee. Nyt päässä vilisee ideoita kesäisten keksien ja muiden leivonnaisten valmistamiseen. Tota ihanaa kukkapeltiä pitää päästä het kokeilemaan :)

Mielettömät kiitokset Confetin väelle!

Niin ja se Juhannuksen kakku, nähdään blogissa sitten vähän myöhemmin...