Tätä herkkua on pitänyt tehdä jo pidemman aikaa. Variaatioita ohjeista on vaikka kuinka ja tätä onkin helppo muunnella omien mieltymysten mukaan (suosikki pähkinä- ja suklaavaihtoehdot). Nyt vihdoin sain aikaiseksi kokeilla tämmöistä versiosta ja on kyllä ehdottomasti minun makuuni. Suolapähkinät kivasti tasapainottavat suklaan makeutta...
Rocky Road
½pss eli 40g kokonaisia hasselpähkinöitä
1dl suolapähkinöitä
1dl pieniä vaahtokarkkeja
n.200g suklaata (laitoin maitosuklaata ja aavistuksen tummaa suklaata sekaisin)
Koristeeksi
valkosuklaata
½dl pieniä vaahtokarkkeja
Leivinpaperoi suorakaiteen muotoinen vuoka (esim. teema). Ripottele leivinpaperin päälle pähkinät ja vaahtokarkit. Kaada päälle sulatettu suklaa (voit vaihdella mielesi mukaan) ja kopistele tasaiseksi. Sulata valkosuklaata ja roiski pinnalle, lisää koristeeksi pieniä värillisiä vaahtokarkkeja. Laita jääkaappiin/pakkaseen kohmettumaan ja leikkaa paloiksi.
Nauti!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.