Pääsiäispöytään jälkkäriksi pullaa. Meinasimpa tehdä ensin jotain rahkapullaa, mutta sitten voitti ajatus, ettei oo korvapuustia voittanutta.

Tein litran peruspullataikinan, vähälaktoosiseen kevytmaitoon.

Täytteenä: margariinia, fariinisokeria, kanelia. Noista väännetään tasainen massa ja on helppo levittää pullalevylle. Sitten levy kahteen osaan päällekkäin ja sitten teen omalla tavallani tuollaisia kierteisiä korvapuusteja, kahdella suikerolla letittäen/kiertäen.

Pullat voideltu kananmunalla ja pinnalla raesokeria.

Ainakin Keski-Suomessa saa nauttia ihanan aurikoisesta säästä!

Ja koska litran pullataikinasta tulee pullaa paljon (5 pellillistä), näitä riittää kahvipöytään ja aina pakkaseenkin asti...

Hyvää Pääsiäistä kaikille blogini lukijoille!