Pääsiäispöytään jälkkäriksi pullaa. Meinasimpa tehdä ensin jotain rahkapullaa, mutta sitten voitti ajatus, ettei oo korvapuustia voittanutta.
Tein litran peruspullataikinan, vähälaktoosiseen kevytmaitoon.
Täytteenä: margariinia, fariinisokeria, kanelia. Noista väännetään tasainen massa ja on helppo levittää pullalevylle. Sitten levy kahteen osaan päällekkäin ja sitten teen omalla tavallani tuollaisia kierteisiä korvapuusteja, kahdella suikerolla letittäen/kiertäen.
Pullat voideltu kananmunalla ja pinnalla raesokeria.
Ainakin Keski-Suomessa saa nauttia ihanan aurikoisesta säästä!
Ja koska litran pullataikinasta tulee pullaa paljon (5 pellillistä), näitä riittää kahvipöytään ja aina pakkaseenkin asti...
Hyvää Pääsiäistä kaikille blogini lukijoille!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.