Näihin idea tuli pojaltani, mutta nettiä selaillessani huomasin, että eräässä ulkomaalaisesa blogissakin näitä oli tehty. Helppoja valmistaa, vaikka omieni kuvaaminen pimeässä olikin suhteellisen hankalaa.

Cake Pops

Pohjaan voi käyttää kakkupohjaa, mutakakkua tai mitä tahansa ylijäänyttä kakkua. Itse laitoin tällä erää tiikerikakkua (1/4 osa) hienoksi murusteltuna, sekoitin joukkoon puoli rasiaa maustamatonta tuorejuustoa, kaakaojauhetta ja kahvia. Massasta tuli helposti käsiteltävää ja niinpä pyörittelin siitä aika kivuttomasti 16kpl lego-ukkojen päitä.

Annoin palleroiden olla hetken jääkaapissa. Päällinen on keltaista Candy Meltsiä, jota tällä erää jatkoin vähän valkosuklaalla. Sitten kastin jokaisen tikkaritikin sulatettuun suklaaseen ja tökkäsin palleroon kiinni. Kastoin jokaisen vuorollaan suklaaseen ja valuttelin ylimääräiset pois. Sitten siirsin päät jähmettymään pakastimeen.

Lopuksi piirtelin mustalla elintarviketussilla kasvoja. Ehkäpä tummalla suklaalla olisi saanut tasaisempia, mutta ensi kerralla sitten...

Poikaan upposi kuin väärä raha...joten tehtävä suoritettu!