Tein noiden kahden suklaakakun lisäksi ystävlleni myös yhden kakun kotiin. Siitä toivottiin jotain perustäytekakkua, jossa ei saisi olla suklaista täytettä. Niinpä tästä tuli hyvin simppeli versio.

1853883.jpg

Tässä kuvassa vielä onnistuneesti lilja tuossa kakun päällä, tosin kun kuvun laitoin paikalleen niin siitä katkesi sakara, joten vaihdoin siihen vielä kukan toisensa jälkeen...

Pohjana kahden munan sokerikakkupohja ja yksi kerros unelmakääretorttupohjaa.

Persikkatäyte:
1prk flora vispiä
1prk flora vanillaa
1prk maitorahkaa
1prk säilykepersikoita
vaniljasokeria
10 dajm paperikarkkia
3 liivatelehteä
½dl vettä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota flora vispi ja vanilla kuohkeaksi vaahdoksi. Kaada persikoiden sokeriliemi lasiin ja hienonna persikat soseeksi. Kuumenna vesi ja liota joukkoon kuivaksi puristetut liivatelehdet. Anna jäähtyä. Lisää vaahdon joukkoon maitorahka ja persikat. Rouhi karkit ja lisää ne vaahtoon, mausta tarvittaessa vaniljasokerilla. Kaada joukkoon liivateseos kokoajan sekoittaen. Kakun kostutukseen käytin persikoiden sokeriliemen.

Päällä purkki flora vispiä vaahdotettuna. Reunoilla mantelilastuja ja suklaarakeita.

1853882.jpg

Ja koska kakusta tuli kuitenkin aika korkea, ei nuo liljat pysyneet ehjinä siinä päällä (kun eivät kuvun alle mahtuneet). Jouduin viimein kaivamaan varastoista ainoan matalan kukan mitä löysin ja siksi se pilasi mielestäni kakun.

1853884.jpg