Mansikkamäen Ebe oli tehnyt näitä suloisia sulaneita lumiukkoja jo marraskuussa ja heti ne nähtyäni halusin ehdottomasti itsekin päästä samaa ideaa toteuttamaan. Nämä syntyivät jo joulukuun alkupuolella ensimmäisinä joulupuhteina. Ja näitä tehdään ehdottomasti uudestaankin.

Piparitaikinasta pyöreällä muotilla otettu pohjat ja paistettu normaaliin tapaan.

Sitten jäähtyneelle piparille painettu puolikas marmeladikuula. Omat alustani olisivat toki voineet olla isompiakin, osa valui alustan yli, mutta niistä tuli mielestäni kaikista herttaisimpia. En näitä tehdessä löytänyt isompaa pyöreää muottia, joiten ihan  perusmuoteilla pärjää kyllä -Jossei muotteja omista, voi pyörylät leikata vaikka juomasin reunalla. Toki alusta voi olla myös vaikka tähti, sydän tai lumihiutale, mitä mieleen tuleekaan...

Marmeladikuula päällystetty suht löysällä valkoisella pikeerillä. Itse tein kädet ja kasvot tummalla suklaalla ja nenän oranssilla Candy Meltsillä. Halusin lumiukoista nimenomaan hymyileviä, joten näitä ukkoja ei sulaminenkaan lannistanut. Ja jokaisesta tuli omannäköisensä...

Hyvää joulua kaikille blogini lukijoille ja kirpeää pakkassäätä!