Aikaisemmin olen tehtnyt jo tämän ristiäiskakun tytölle ja nyt minulta tilattiin joku samantyylinen. Vaaleanpunaista taustaa ja valkoisia pikeerikirjaimia, sekä kukkia. Omavaltaisesti lisäsin päälle myös pienen ristin.

1232882128_IMG_3295.JPG

Pohjana viiden munan sokerikakkupohja.

Täytteenä tilaajan toiveesta vadelmamousse ja suklaamousse. Mousset valmistin Valion hyla vispikermasta ja Violan maustamattomasta tuorejuustosta, sekaan laitoin muutaman liivatelehden, noin niin kuin varmuuden vuoksi. Jaoin massan kahteen osaan, toiseen lisäsin kolmisen desiä jäisiä vadelmia ja toiseen n.150g sulatettua suklaata.

1232882169_IMG_3315.JPG

Päällinen värjättyä marsipaania, jonka alla mansikkakreemi. Kirjaimet tehty pikeeristä ja kukat sekä risti marsipaanista. Koristeena sokerihelmiä, vaaleanpunaista koristeluraetta sekä Sly:ltäni saamia koristerakeita.

Pursotuksissa käytin Valion hyla vispikermaa ja se ei meinannut jähmettyä millään (vaikka lisäsin vähän maitorahkaa ja vaniljakreemijauhetta), vaan pusotukset alkoivat valumaan samaniten. Laitoin kakun vähäksi aikaa ulos, mutta toivotaan, että pysyvät edes hetken kauniina. Flora vispin kanssa moista ongelmaa ei ole ollut.

1232882072_IMG_3282.JPG

Onnea pienelle tytölle kauniista nimestä!