Työparini valmistui ja pyysi minulta juhliin kakkua. Toiveesta tein ihan peruskermakakun. Ei mitään ylimääräisiä hörhellyksiä.

Pohjana viiden munan sokerikakkupohja.

Täytteenä flora vispistä (2prk) rahkasta ja maustamattomasta tuorejuustosta (1prk) tehty moussepohja. Johon lisäsin varulta muutaman liivatteen ohuena nauhana. Jaoin massan kahteen osaan, toiseen mansikkasurvosta kolmisen desiä (sokeria makeuttamiseen) ja toiseen levy valkosuklaata (reilu puolet sulatettuna, loput rouheena). Kostutukseen vaniljamaitoa.

Koitin tehdä välillä vähän toisenlaisia purostuksia ja värjäsin/maustoin osan purostukermasta kaakaojuomajauheella ja tazza stickillä, sillä tein harvat purostukset reunoille ja päälle sitten vähän muhkeammat.

Koristeena sokerimassasta tehtyjä kukkia, jotka viimeistelty kimallejauheella, soekrikuulilla ja helmiäisillä. Muutama marsipaanilehti, suklaa pritsaukset ja valkosuklaarouhetta.

Onnea valmistumisesta ja kiva, että kakku maistui!