Salaisen Leivontaystävän 11-kierroksen kolmas ja samalla viimeinen paketti saapui minulle tänään suoraan postilaatikkoon. Postileimasta päätellen, olisi pitänyt saapua jo perjantaina, joten tiedä taas missä kulkenut, mutta hyvä kun löysi perille. Kesä tosin oli tehnyt paketin kanssa tehtävänsä -Tällä kelillä suklaan lähettäminen lienee aika riskialtista.... Kuukauden teema oli Omena ja se näkyi paketista kyllä hyvin.

Paketissa oli:

-Maraboun kokos-suklaanappirulla

-Pandan valkosuklaalla kuorrutettuja omenatäytelakuja

-pussi omenavaahtokarkkeja

-kaunis perhosmuotti

-jauhettua kanelia

-kanelitankoja

-kaunis kesäinen kortti paljastuksineen

sekä kaksi omenaista ohjetta: raikas omena-rahkakakku ja omena-kaurapaistos

 

Kaksi ensin mainittua oli siis sulaneet lämpimien kesäpäivien johdosta, mutta laitoin ne jääkaappiin ja hyvin hävisivät se jälkeen. Pakettien punainen lanka oli perhonen -se näkyikin paketeissa hyvin, jokaisessa oli jotain perhosteemaan liittyvää. Kiitos suunnattomasti näistä ihanista paketeista, ohjeetkin varmaan menee testaukseen ennemmin tai myöhemmin.

Parikseni paljastui Katja Katjan leipomuksista. Suuret kiitokset sinulle kaikista ajatuksella kootuista paketeista ja muistamisesta tämän kierroksen aikana! Seuraavan kierroksen toiminkin Emona ja saan ihailla muiden paketteja seuraavan kolmen kuukauden ajan, ehkä sen jälkeen lähden tse taas leikkiin mukaan...

***

Itse lähettelin paketteja Sly11 -kierroksen ajan Zenille Vispilänkauppaa -blogiin