Salaisen Leivontaystävän 10-kierroksen Emot Pinkkis ja Isa järjestivät leivontakilpailun, jonka aiheena oli rakkaus ja koristelu. Osallistuin kilpailuun "Cups of Love" -luomuksellani. Eli muffinssit suklaisilla kupeilla, jotka voi syödä viimeistä murua myöten. Voitin leivontakilpailun ja tänään noudin postista voittopakettini. Voittopakettiin oli tuotteita lahjoittanut Sunnuntai, Dan Sukker ja Meira.

Paketissa oli:

-Sunnuntain leipä- ja muffinssimix yrtti-tomaatti

-Sunnuntain kuivahiivaa

-Meiran lakritsihippu, iso purkki

-Meiran suklaapapu, iso purkki

-Meiran koristesydän, iso purkki

-Dan Sukkerin mansikkatomusokeri

-Ohjevihkosia yllämainituilta valmistajilta:

*Sunnuntai gluteenittomia herkkuja ja suolaiset ja makeat leivontaohjeet

*Dan Sukker sen seitsemän kakkua (makeat palat juhlaan ja arkeen), sen seitsemän sortin jouluhyvää, hillosokeri (ruokatoimittajien parhaimmat hillosokeri-ohjeet) ja onks hilloo? (hyvän hillon mysteeri ja muita säilönnän salaisuuksia)

-Pinkkiksen tekemä äärettömän kaunis kortti  tervehdyksineen.

 

Mielettömät kiitokset tästä ihanasta paketista, sekä kilpailun järjestäjille, kaikille äänensä antaneille, että palkinnon lahjoittajillekin. Tulee ehdottomasti tarpeeseen ja kovasti täällä jo mietitään mihin kaikkiin luomuksiin näitä tuotteita voisikaan käyttää. Kiitos. Palkinto oli hieno ja Emot olivat nähneet vaivaa sen kokoamiseksi, arvostan tätä suuresti. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu myös kokeilemaan voittoreseptiä ja muuntelemaan sitä oman makunsa mukaiseksi!

Leivonnan iloa!