Tein Joonan syntymäpäiville myös raikkaammaksi vaihtoehdoksi tämän kirpsakan juustokakun. Olin vain totaalisesti unohtanut lisätä kuvat tänne blogiin.

Ohje kakkuun löytyy täältä.
Tällä kertaa tein sellaisen pienen poikkeuksen, että kevensin kakkua vielä vähän ja tein pohjan täysjyväkaurakekseistä ja lasten hedelmäsoseesta. Vinkin tämmöiseen pohjaan sain aikaa sitten yhdeltä keskustelupalstalta ja kovasti halusin päästä kokeilemaan miten se käytännössä toimii. Laitoin pohjaan siis 20kpl keksejä ja purkki (125g) omenapäärynäsosetta.

Koristeena tällä kertaa suklaapursotukset, sokerihelmiä, kiwiä ja limeä. Reunalla yksi marsipaanililja. Hyviä mansikoita ei tähän aikaa vuodesta oikein saa, siksi tällä kertaa vähän "vihreämpi" lopputulos.

Raikasta ja hyväähän tuo taas oli. Olen kyllä ihastunut tähän jäädytettävään versioon, se on niin helppo ja nopea valmistaa -Ja minusta maistuu paremmalle, kuin jääkaappiversio.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.