Toiveena oli musta-valkoinen ristiäiskakku, josta alunperin piti tulla vähän toisenlainen -mutta aina toteuttaminen toiveiden pohjalta ei ole käytännössä ihan mahdollista. Kakkuun otettiin kuitenkin mallia tästä pojan ristäiskakusta.

Pohjana kuuden munan sokerikakkupohja. Pohja tehty toiveesta gluteenittomana. Käytin luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta ja vuoan korppujauhotin luontaisesti gluteenittomalla korppujauholla. Kostutukseen käytetty vaniljavettä.

Täytteenä tilaajan toiveesta mansikka- ja vaniljamousset. Moussejen tarkempi sisältö suurinpiirtein sama kuin näissä kakuissa.

Kakun pinnalle toivottiin taustaa valkoisesta sokerimassasta ja mustia kolmen eri kokoisia tähtiä (mustaa sokerimassaa), sekä keskelle isolla kaunolla nimi. Oikeaan yläkulmaan taisin lisätä vielä kuvan ottamisen jälkeen yhden mustan tähden sakaran, kun näytti jotenkin sitä kaipaavan. Pursotustyyli sama kuin tässä ristiäiskakussa. Laktoositon vispi jäi tällä kertaa ihmeen löysäksi (lisänä sunnuntain maidotonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta), näin on viime aikoina tapahtunut usein, ehkäpä tuntumani uuteen vatkaimeen, ei ole vielä kunnolla hallussa....

Onnea pojalle komeasta nimestä!