Tuliaisia siis itselleni. Lähdimme eilen Lempäälän IdeaParkkiin ja kun kerran sillä suunnalla oltiin, piti minun takia koukata Tampereen Ullan Unelman kautta. Valitettavasti gerbera reunavuoka jäi saamatta (viimeinen oli myyty aamulla, just mun tuuria), mutta onneksi jotain löytyi lohdutukseksi.

1248759960_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ullan Unelmasta:

kirsikan makuinen hyytelöjauhe

jogurtin makuinen hyytelöjauhe

isomaltoosisokeria

mustaa sokerimassaa

merirosvo aiheisia muffinssivuokia

wiltonin vihreä elintarvikeväri

iso pyöreä tylla (10mm)

pieni ruohotylla

 

Tuossa nyt on muutamia sellaisia, joiden hankitaa olen miettinyt jo aikaisemmin. Isomaltoosia halusin, koska kirkkaan sokerikoristeet houkuttavat. Ensin pitää kuitenkin ostaa lämpömittari, ennen kun uskaltaa alkaa sulattelemaan tota sokeria. Pieneen ruohotyllaan päädyin, koska isossa rei'ät oli tosi harvassa. Pyöreää isoa tyllaa ajattelin kokeilla reunapursotuksissa (vaihtelua). Ja vähän piti jo ajatella tulevia poikani synttäreitäkin...

IdeaParkista (Clas Ohlson) löysin sitten ton kuvassa olevan jauhosihvilän. Ja pitihän semmonen sitten leivonnan avuksi saada. Ja tietty vähän muutakin, mutta ei leivontaan liittyen.

Lisäksi valmiit kakkukuvat puhuttavat paljon. Itse en moista ole ikinä päässyt kokeilemaan (on tullut itse maalattua kaikki). Joten päätin Ullan Unelmasta ostaa nyt testausmielessä yhden. Poikien kuvien valikoima oli aika surkea, joten päädyin sitten tähän Power Rangers kuvaan:

1248760078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä nyt taas vähän aikaa kelpaa...