Tätä herkkua on pitänyt tehdä jo pidemman aikaa. Variaatioita ohjeista on vaikka kuinka ja tätä onkin helppo muunnella omien mieltymysten mukaan (suosikki pähkinä- ja suklaavaihtoehdot). Nyt vihdoin sain aikaiseksi kokeilla tämmöistä versiosta ja on kyllä ehdottomasti minun makuuni. Suolapähkinät kivasti tasapainottavat suklaan makeutta...

Rocky Road

½pss eli 40g kokonaisia hasselpähkinöitä

1dl suolapähkinöitä

1dl pieniä vaahtokarkkeja

n.200g suklaata (laitoin maitosuklaata ja aavistuksen tummaa suklaata sekaisin)

 

Koristeeksi

valkosuklaata

½dl pieniä vaahtokarkkeja

 

Leivinpaperoi suorakaiteen muotoinen vuoka (esim. teema). Ripottele leivinpaperin päälle pähkinät ja vaahtokarkit. Kaada päälle sulatettu suklaa (voit vaihdella mielesi mukaan) ja kopistele tasaiseksi. Sulata valkosuklaata ja roiski pinnalle, lisää koristeeksi pieniä värillisiä vaahtokarkkeja. Laita jääkaappiin/pakkaseen kohmettumaan ja leikkaa paloiksi.

Nauti!