Entisen työnantajani tytär oli mennyt kihloihin ja minulta pyydettiin kakkua. Toiveena oli vain suklainen täyte ja kakun pinnalle kihlaparin nimikirjaimet. Onni ei varsinaisesti ollut tekijällä myötä, tätä kakkua tehdessä...

Pohjana viiden munan suklainen kakkupohja. Kostutettu sokerivedellä.

Täytteenä suklaamousse ja pirteän sitruunainen mangomousse.

Kakun pinnalla sokerimassan ja marsipaanin sekoituksesta tehty vaalea kiekko, jonka alla eristeenä sitruunakreemiä. Sydämet tomutettu kakun pinnalle vaaleanpunaisella tomuvärillä, metallista sydänmuottia apuna käyttäen.

Kakun reunoilla ja pinnalla flora vispi pursotukset. Koristeena marsipaanista ja sokerimassasta tehtyjä kukkia, lehtiä ja syötäviä sydämiä.

Lähikuvaa kukista:

Pritsaus tehty hyvin epäonnistuneesti Dr.Oetkerin pusotettavalla suklaakuorrutteella. Meni sitten &-merkkikin väärinpäin, eikä pursotus muutenkaan tullut tuubista ihan yhtenäisesti... Ois pitänyt vaan tehdä vanhalla tutulla tekniikalla ja pursottaa sulatettua suklaata suoraan pussista.

Onnea Kihlaparille!